Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Készíts saját Kvízt!

2010.07.14

Kérlek, ha Te is ezt használod az oldaladon, rakd ki, hogy honnan van, hiszen én jöttem rá hol és hogy van, én írtam le, elég sok időmbe került, legalább ezt a munkámat tiszteld meg vele! Köszönöm!

 

Kattints az alábbi linkre:

www.xat.com/web_gear/quiz.php

  Ez a gomb alatt találsz egy téglalapot (egyébként ezt nem kell megnyomni) a téglalapba azt írd be, hogy hány kérdést szeretnél 2 és 12 közt.

Ez alatt találsz képeket, válaszd ki azt, amelyik tetszik, de ha egyik sem jön be akkor is kattints 1re, akkor újabbak jelennek meg.

A képek alatt újabb téglalapot látsz, ebbe írd be angolul, hogy milyen színű legyen a gombok szegélye (light-világos, dark-sötét, blue-kék, green-zöld, yellow-sárga, red-piros, white-fehér, black-fekete, purple-lila, pink-rózsaszín, brown-barna)

Alatta "size" felirat mellett állíthatod be a méretet,

az alatta lévő kockát nem kell kipipálni,

És alatta lévő téglalapba mehet a nagy fő kérdés, amit akkor látnak majd, ha még nem játszanak.

Ez alatt 4 rubrika van minden sorban, és annyi sor, ahány kérdést írtál be fönt.

FONTOS! NE írj olyan betűket, amin ékezet van -ö, ü, ó, ő, ú, é, á, ű, í- mert #&@ <-ilyenek, és társaik jelennek meg helyettük. Én leírtam az alap betűt, és mellé pedig betűtől függően ', " <- ezeket használtam, mert azt megjeleníti.

A bal oldaliba írd a kérdést,

A 2.-ba a megfejtést (jó választ)

A többi 3-ba pedig a helyteleneket.

Arra vigyázz, hogy ne legyen hosszú se a kérdés, sse a válasz, mert a hosszúságtól függően nyomja össze a szöveget, és a végén senki se fogja tudni elolvasni!

Ezt a gombot nyomd meg, és oldalt megtalálod (eddig is ott volt) a saját kvízed, amit most megcsinálhatsz, lecsekkolva mindent, hiszen most még változtathatsz rajta.

Ha változtattál, akkor nyomd meg mégegyszer azt a gombot, görgess a linkek alát, és kist téglalapban kis szürke betűkkel írva megtalálhatod a kódot, amit a honlapodra illessz be!

Az enyém ilyen, persze lovakról:

++++++++++

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 668918
Hónap: 2650
Nap: 86