Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új NapLÓ 2.

2010.03.26

Ma pedig megint lovagolni voltam. Ismét Jockot kaptam, mert az edző azt hitte, hogy utálom. Na de hogy is utálhatnám! Egyik kedvenc lovam! Csak még mindig kezdőnek érzem magamat... Most jött a táborból ismerős lány is édesanyjával, és ők meg kapták a jó lovakat... Hát ők már állítólag régebb óta kuncsaftok... Szóval elvoltam a sor végén, és amikor fordítani kellett a lovat, és csináltam, ahogy előző alkalommal mondta, márpedig az pont fordítva van azzal, amit én tanultam eddig. Most meg kaptam érte a fejmosást, hogy miért fordítva fordítom a lovat? Ennyit erről, mert még van más is. Kezdetnél beállították a kengyeleimet, de én az 1iket sokkal hosszabbnak éreztem. Megnézte az  edző (mivel a segédje állította be a kengyeleket) és elkezdett röhögni, hogy az két lyukkal hosszabb. Megjavította, de most meg az volt sokkal rövidebb. Itt mindenkinek rossz a szeme?
Sokat kellett tanügetnünk, ismét. A tanügetéssel ismét akadtak problémáim, így megpróbáltam ezt kengyel nélkül. Nem kellett sokat kérlelni az edzőt, hogy hadd menjek kengyel nélkül, mert szerintük amit a lovas nem szeret, azt kell csinálnia.  Szóval kengyel nélküli következő akció az volt, hogy: könnyűügetés. Hát itt jól ki lettem cikizve, hogy ez nem kiállás, de mit várnak tőlem? Főleg ennyi idő után?

Fura volt, hogy Jockeyt most egész órán vissza kellett fogni. És egész jól csinálta a dolgát, csak a kiskör nem ment neki, (vagyis nekünk, mert mindig visszaállt lépésbe) és ha meghallotta az edző szavát megállt, vagy legalábbis lassított. És persze mindig csalt. Levágta a köröket. Ez idegesített, de az egyik lemaradásnál visszahoztuk a távolságot, így csak akkor zavart, ha a többiek már végeztek pl.: a féllovardával, és a ló már onnan követni akarta őket. Ez a csordaösztön.

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 671954
Hónap: 2637
Nap: 100