Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénz és pénzkeresés

2010.06.17

Pénznek bármi lehet:

Lehet kép: ennek előnye, hogy nem sokan használhatják a környező neveldékben, de neked is akadály lesz mindenhová beírni, mindig előkeresni, és a hozzászólásíró sem fog tudni összekaparni egy olyat, így lehet, hogy később változtatnod kell.

Ábra: Ha megnézed, a betűk, számok mellett mindig vannak jelek. Ha a jobb alsó sarokban van, akkor a szóköztől jobbra lévő alt gr-rel kell egyszerre lenyomni, ha fölül van a kívánt jel akkor az enter alatti vastag fel nyíllal. Ez alapján lehet: § + % € ÷ đ Đ ł Ł $ ß ¤ <> # & @ {} *

És lehetnek kezdőbetűk is: ap... (csak tudd minek a kezdőbetűje :D)

Példák: aranypatkó, patkó, arany, font, ezüst, euró, forint, font, jen, frank, zab, zabszem, szalmaszár, pata, zabla, aranyalma, alma, répa, lucerna, kockacukor (szinte bármi)

 

Kezdjenek rögtön miután kérték a lovat 1 csinosabb összeggel, amit vagy gyorsan elvernek, vagy okosan gazdálkodnak belőle.

Kell 1 rész, ahol kaphatnak az áll-felkopás után 1 kevéske pénzt, valamiért cserébe.

Legyen 1 olyan kisegítő rész, hogy amint betörték a lovat, lehessen rajta lovagoltatni, és minden bejegyzett lovagoltatásért kaphasson bizonyos mennyiségű pénzt, esetleg olyat, hogy minimális kezdő összeget kell adni a tanításért, de minden bejegyzett óráért a befizetett ár fele visszajár...

Legyenek lehetőségek!

Szerintem nem jó megoldás, ha minden nap/héten kap minden nevelő bizonyos mennyiségű pénzt, mert talán majd Neked is el kell menned kirándulni, vagy valahova, és egy idő után elunod/elfelejted/nem tudod követni.

Lehessen akár pénzt, vagy tárgyat kapni hónap lovasa/lova címszó alatt is!

És persze a versenyekért, nevezési díj után.

 

Összegyűjtve:

-tanítási óráknál a pénz (pl.:) fele visszajár

-lovagoltatás

-kocsihúzatás (lehet trágyás, vagy pl.:esküvői is)

-díszlónak használás (karneváli induló)

-esetleg modell-ló (szárnyal a fantáziám)

-fedeztetés, tenyészengedély ellenében

-hónap lova/lovasa

-versenyek mellé pénz, kupa mellé, esetleg tárgyakkal

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 711508
Hónap: 5949
Nap: 215