Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovak képei

2010.06.18

Válassz szép lovakat!

Ez tényleg alapja az egésznek!

Ha van rá lehetőséged válaszd külön a csődöröket-csikókat-kancákat! Csak arra vigyázz, hogy a kancáknak ne legyen jól látható + szervük, mert az gáz!

Szerintem a lovakat NE nevezd el, mert számtalan esetben azért nem kérik a lovat, mert a neve nem szép, ezt hagyd rájuk! de ha mégis a nevezés a véleményed, akkor itt egy kis segítség: KATT!

Ha jónak látod írd oda a lovakhoz, hogy mikor születtek, vagy hány évesek, és ha az egyik lovat már kérték, azonnal töröld le a képét, mert a sok azonos ló képe szerintem nem szerencsés!

Mindig legyen nagyobb választék! Nem elég az öt kép, legyen inkább 10 vagy több!

Azt ötletesnek találtam, mikor egy lovat több szemszögből is lefényképeztek, és az összes kép ott volt annál az egy lónál. Csak macerás sok hasonló lóról néhány képet különböző pozícióból összeszedni! De ha vannak neked, vagy a közeledben lovaid/lovak, akkor ezt megcsinálhatod róluk!

Bár sokan a művészibb "pózolós" lovakat keresik.

Ha ügyes vagy, és ismered a paintot, vagy valami sokkal fejlettebb rajzolós programot (akár word nevű író-programmal is lehet) írd bele az oldalad címét (lo-nevelde.eoldal.hu) az egyik sarokba, persze abba, ahol épp nem a ló van, így könnyebben láthatod más oldalain, hogy ki a sunyi, és csak a képeidet lopkodja!

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 671624
Hónap: 2563
Nap: 89