Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nevessünk együtt!

2009.08.18

Írd le gy papírra az általam leírt kérdésekre a választ, és helyettesítsd be a történetbe! Végül küldd el, ha szeretnéd, hogy másoknak is legyen néhány vidám percük! :D

 

1. Milyen?

2. Hol?

3. Milyen?

4. Milyen? (állapothatározó, Milyen állapotban levő? pl.: piszkos autó)

5. Mit csinál?

6. Milyen?

7. Mit mondott? (Mármint itt írhatsz valamit, 1 mondatot, 1 szót, káromkodást csak kulturáltan!)

8. Milyen?

9. Hogyan?

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 1_________ Ló. Egyedül élt 2________. Egyszer egy 3_________ kislány ment el 4_________ karámja mellett, és észer vette, hogy a ló 5_________ az egyik lábával. A 6_________ kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy 7_________. A 8_________ szülők megvették a lovat, és 9 ______ éltek, míg meg nem haltak!

 

 

 

Ha lehet, írd le, ide, a szövegem alá, hogy neked mi jött ki! Nem kell leírnod az egészet, elég, ha kijelölöd a szöveget, és a  Ctrl + c egyszerre történő lenyomásával kimásolod a szöveget, és a Ctrl + v betűkkel pedig a hozzászóláshoz bemásolod. Persze a vonalas részeket töröld ki, és írd oda be a te szavaidat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cím

(Rebi, 2012.10.13 14:36)

Egyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy buta Ló.
Egyedül élt fenekében. Egyszer egy zacskófejű kislány el a rózsaszín Ló karámja mellett,és észrevette hogy a ló végzi a dolgát az egyik lábával.
A ronda kislány megsajnálta,és azt mondta a szüleinek hogy barna,fenékből kijövő dolog. A kakás szülők megvették a lovat,és fán éltek,míg meg nem haltak!

(Panka, 2012.07.30 17:08)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű Ló.Egyedül élt az istállóban . Egyszer egy szép kislány ment el a piszkos ló karámja mellett, és észre vette, hogy a ló az egyik lábával alszik. A piros kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy gyönyörűségem. A sárga szülők megvették a lovat, és ülve éltek, míg meg nem haltak!

sdgh

(egy idiot, 2012.04.14 19:02)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 1.szürke Ló. Egyedül élt 2.egy szemétdombon . Egyszer egy 3.gonosz kislány ment el 4.roncs karámja mellett, és észre vette, hogy a ló 5kaszálja a füvet az egyik lábával. A 6. az idegbeteg kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy 7.WC. A 8.a kretén szülők megvették a lovat, és 9. részegen éltek, míg meg nem haltak!

mevikk@citromail.hu

(viki, 2011.09.10 12:22)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 1___okos______ Ló. Egyedül élt 2____a diliházban____. Egyszer egy 3______festékes___ kislány ment el 4___a tarka______ karámja mellett, és észer vette, hogy a ló 5_____táskát visz____ az egyik lábával. A 6______mérges___ kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy 7_____boxoljunk____. A 8____dilinyós_____ szülők megvették a lovat, és 9 __táskát hordva____ éltek, míg meg nem haltak!

vki@kozod.hu

(vki, 2011.07.24 15:59)

Cool-ok lettek!

Olvass

(XD vicces, 2011.02.04 20:50)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy "nemnormális" Ló. Egyedül élt a "Viharos karámban". Egyszer egy "barom" kislány ment el a "dilis ló" karámja mellett, és észer vette, hogy a ló "4 törött lábbal játszik" az egyik lábával. A "szakadt ruhás" kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy "Vegyük meg őt, mert egy bolond ló!!". A "dilis" szülők megvették a lovat, és "húson" éltek, míg meg nem haltak!

poén

(Tündi, 2011.01.25 21:33)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy "Depressziós" Ló. Egyedül élt "a vidámparkban". Egyszer egy "lángoló" kislány ment el "ócska" karámja mellett, és észre vette, hogy a ló "bukfencezik" az egyik lábával. A "zöld" kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy "büdös vagy". A "nagyfejű" szülők megvették a lovat, és "káromkodva" éltek, míg meg nem haltak!

...xD...

(PacisViki, 2010.07.13 17:51)
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy "nagy" Ló. Egyedül élt "legelőn" Egyszer egy "apró" kislány ment el "retkes" karámja mellett, és észer vette, hogy a ló "lovagol" az egyik lábával. A "színes" kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy "Gyere ide!". A szülők megvették a lovat, és "sárga" éltek, míg meg nem haltak!

hahahahahahahahahaha!!! :) :D :P

(valaki, 2010.03.16 17:15)

egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagy ló. egyedül élt ott. egyszer egy retkes kislány ment el kidőlt karámja mellett, és észrevette, hogy a ló vakarózik az egyik lábával. a szemét kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy dobzse. a sötét szülők megvették a lovat, és szarul éltek, míg meg nem haltak!!!

egyházasrádóc bartók béla u. 3.

(nagy anna, 2010.02.08 11:51)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű ló. Egyedül élt Rádócon. Egyszer egy szépséges kislány ment el az ápolatlan ház karámja mellett, és eszre vette,hogy a ló ugrál az egyik lábával. A tiszta kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek,hogy nagyon gyűlöli. A jó szülők megvették a lovat, és szépen éltek, míg meg nem haltak!

<*.*>

(Cs!beB@B@, 2010.01.19 12:19)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hisztis Ló. Egyedül élt . Egyszer egy akaratos kislány ment el karámja mellett, és észre vette, hogy a ló kakál az egyik lábával. A rózsaszín kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta szüleinek, hogy Életem a sportolás. A Kesrű szülők megvették a lovat, és Állva éltek, míg meg nem haltak!

én viccem

(Vivi, 2009.10.22 08:53)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép Ló. Egyedül élt egy házban. Egyszer egy csodás kislány ment el régi karámja mellett, és észre vette, hogy a ló gépezett az egyik lábával. A klassz kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta a barátnőjé-nak/-nek, hogy 90210 a kedvenc filmem. Az új szülők megvették a lovat, és rosszul éltek, míg meg nem haltak!

Nézd tök jó lett az enyém!

(Manna, 2009.08.20 11:44)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hupilila Ló. Egyedül élt a kályhában. Egyszer egy szaftos kislány ment el régi karámja mellett, és észre vette, hogy a ló táncol az egyik lábával. A kockás kislány nagyon megsajnálta, és azt mondta a pap-nak/-nek, hogy Jó édes anyukádat! A büdös szülők megvették a lovat, és kényelmetlenül éltek, míg meg nem haltak!

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 668917
Hónap: 2649
Nap: 85