Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Melyik lovastípusba tartozol?

2009.08.05

1.)Eljött a lovasedzés ideje. A hirdetőtáblán most olvasod, hogy az oktató neked Hajnalt, a rakoncátlan kancát osztotta neked. Hogyan érzed magad?

a)Arra számítottál, hogy az újonnan érkezett, pompás melegvérű heréltet kapod, akit már kinéztél magadnak a következő lovasbemutatóra. Felettébb dühít tehát a dolog, és dúlva-fúlva hazamész.

b)Kicsit izgulsz, mert Hajnal néha nagyon önfejű. Ennek ellenére már várod az órát.

c)Nem lelkesedsz túlzottan a lovaglásórákért. Nemcsak, hogy rettenetesen fárasztók, hanem az oktató is folyton az ülésedet kritizálja. Legszívesebben sétálnál kicsit Hajnallal, majd lecsutakolnád.

 

2.)A lovardában nincs elegendő lovász, mert sokuk megbetegedett. Éppen most lenne lovaglóórád, de a lovadat nem találod a bokszában. Látod, hogy még mindig kint van a karámban, és csupa kosz. Mit teszel?

a)Eltökélted, hogy ma akkor is lovagolni fogsz, de eszed ágában sincs lecsutakolni a lovadat. Szólsz az oktatódnak, hogy adjon neked egy másik, tiszta lovat.

b)Örülsz, hogy ma te ápolhatod le a lovadat, és azon nyomban neki is látsz.

c)Ez pont kapóra jött, mert úgyis sokkal jobban szereted a lovakat, mint az izzasztó, fárasztó lovaglásórát.

 

3.)Hogyan képzeled el életed legcsodálatosabb lovaglását?

a)Részt veszel egy mókás, nyári lovastáborban.

b)Győzelmet aratsz egy lovasversenyen.

c)Elmentek a lovaddal kettesben terepre.

 

4.)Holnap lesz a lovasbemutató a lovasiskoládban. Hogyan várod az eseményt?

a)Reméled, hogy te és a lovad jó csapatot alkottok a versenyen.

b)Nem akarsz részt venni rajta, mert már a gondolatától is lámpalázas vagy.

c)Szeretnéd legyőzni azt a lányt, aki állandóan azzal kérkedik, hogy mennyire jól tud lovagolni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉRTÉKELÉS:

Legtöbb a válasz: Meglehetősen becsvágyó vagy, és szüntelenül a sikerre törekszel. A helyes kis pónikat nem neked találták ki. Legalább egy telivérről álmodozol, akivel rengeteg díjat nyerhetsz. Semmi sem állhat az utadba, ha a lovaglásról van szó, hacsak az nem, hogy néha ki kell trágyázni az istállót.

Legtöbb b válasz:Számos dolog érdekel, és az, hogy profi sportoló váljon belőled, egyáltalán nem létfontosságú számodra. Tudod, mire vagy képes, és van elég önbizalmad, hogy ezt másoknak is megmutasd. A lovadat barátodnak, a lovaglást pedig kellemes időtöltésnek tekinted, de ha éppen nem lovagolsz, akkor is jól érzed magad.

Legtöbb c válasz:Fütyülsz a lovasbemutatókra, a versenyekre, sokkal kellemesebb elfoglaltság számodra, ha a lovadat ápolhatod. Lovaglás közben főként arra ügyelsz, hogy biztonságban, és jól érezd magad. Szinte minden szabadidődet az istállóban töltöd, és nem foglalkoztat különösképpen, hogy a többiek mit csinálnak...

 

Ui: Sajnos páros szám, úgyhogy lehet, hogy 2 tűz közé kerültél...

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Március / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 666288
Hónap: 2716
Nap: 96