Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csemegék lovadnak

2009.11.21

Karácsonyi kétszersült:

Hozzávalók:

2 egész kétszersült

4 szem alma

2 db sárgarépa

Elkészítés:

1. Daraboljuk fel az almát és a sárgarépát.

2. Keverjük össze, és tegyük a kétszersült közé.

3. Az egyik fél almával díszítsük a közepén.

 

 

Répa csemege:

Hozzávalók:

Répa

Juharszirup/Méz

Zab

Elkészítés:

Mártsuk a répát a juharszirupba/mézbe, majd a zabba - és máris kész a csemege. 

 

 

Friss gyümölcsmix:

Hozzávalók:

Friss borsmentalevél

1 evőkanálnyi méz

2 banán

2 alma

2 körte

Elkészítés:

Csak reszeljük le a gyümölcsöt és a répát, és öntsük hozzá a mézet és a felaprított mentaleveleket, ami kellemesen friss ízt ad ennek az édes nyári desszertnek.

 

 

Wellness csemege:

Hozzávalók:

2.5 dl gyümölcsös  müzli

1 friss alma

2 evőkanálnyi méz

Rostos gyümölcslé

Elkészítés:

Öntsük rá a gyümölcslét a müzlire, várjuk meg, amíg felszívja a gyümölcslevet. Reszeljük le az almát, és keverjük hozzá a müzlihez. Öntsünk mézet a keverékhez. Kedvenc lovunknak biztosan ízleni fog ez az egészséges csemege.

 

 

TÖLTÖTT ALMA:
Hozzávalók: 1 nagy alma, egy kevés zab, rozsos kétszersült, morzsolva, répadarabok
Vágd le az alma felső részét és tedd félre. Kapard ki az alma belsejét. Keverd össze a zabot, a morzsát és a répadarabokat. Facsard ki a kikapart gyümölcshúst, és add a kotyvalékhoz. Töltsd az egészet az alma üregébe, és tedd a tetejére a félretett almakalapkát.

 

 

 

GyÜMÖLCSÖS RÉPAPÉP:
Hozzávalók: 1 szelet sárgadinnye, 1 banán, szőlő, 1 alma, 20 dkg pépes répa( 12 órás áztatás után) 20 dkg zab
A cukorrépapépet keverd össze a zabbal. Szeleteld fel a gyümölcsöket és keverd bele.

 

 

Sárgarépás bonbon

Hozzávalók: 4 darab sárgarépa, 4 marék darált dióbél, 1 citrom leve, 4 evőkanál méz, 4-5 evőkanál kókuszreszelék

Elkészítés: A sárgarépát hámozd meg, és reszeld finomra. Dolgozd össze a darált dióval, ízesítsd a citrom levével és a mézzel. Nedves kézzel formázz belőle diónyi golyókat, és mindegyiket forgasd meg a kókuszreszelékben. Kókuszreszelék helyett porcukorral és őrölt fahéjjal ízesített darált dió is megfelel.

 

 
 

 

Profilkép



Utolsó kép




Archívum

Naptár
<< November / 2016 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 608448
Hónap: 3734
Nap: 120